fredag 14. januar 2011

Da var det nye året igang!

Nytt år, nye muligheter! Jeg har fått ny layout på bloggen, hva syns du? Jeg skal være flinkere å legge inn bilder her, og legge inn linker og tips. 

Jeg har endelig fått meg speilreflekskamera! Etter mange års ønske. Det ble et Pentax Kx, et rimelig, men bra kamera.Her kan dere se en introduksjonsvideo av kameraet : http://www.youtube.com/watch?v=SCYlqRIVvcs  Jeg har ikke fått satt meg orntlig inn i det ritktig enda, men skal prøve nå fremover. Lyset her nord er ganske dårlig nå på denne årstiden, selv om sola er like om hjørnet. Dette gjør det vanskeligere å ta bilder hvis man ikke har gode objektiver.

Chanti har blitt helt bra etter steriliseringen, og nå er det full rulle med snørekjøring. Vegard har kjørt endel med henne opp til Vallvannet, og Nitro har vært med noen ganger også. Han er ingen trekkhund, men løper løs sammen med dem.

Igår kjørte vi til Fauske og kjøpte hundemat. Her er siden til dem vi henter hos: http://www.huskies.no/hundefor/beskrivelser.htm  Kjøpte også et par knalloransje potesokker til Nitro, siden han har sår på bakbeina. De har masse utstyr der også, seler, bånd, dekken etc. Synd det er så langt unna oss, men det går greit når man kjøper 120 kg mat i slengen, da holder det en liten stund.

Da jeg kom hjem hadde jeg fått tulipaner hos min mor, som hadde passet hundene mens vi hadde vært på Fauske, det morsomme var at jeg hadde kjøpt et par buketter til henne også som takk for hjelpen :)  Siden det er tulipanenes dag idag, legger jeg ut en bukett her også!


Jeg har ikke så mange mål dette året, men jeg har booket meg hotell til SKK Gallivare. Det blir min første svenske utstilling, jeg gleder meg allerede, selv om det ikke er før i juni.

- I mai skal Nitro ta funksjonsanalysen.

- Og i slutten av juni er det Bodøutstillingen, da satser jeg på at Nuchet blir i boks. (kanskje til og med Such hvis jeg er heldig i Sverige)

Jeg håper det blir noen kurs dette året, det vil tiden vise.


Ha en fortsatt fin januar!3 kommentarer:

Pia sa...

Godt nyttår til dere :-)

Synes bloggen var fin nå jeg, men jeg ønsker meg masse bilder fremover! :D Speilrefleks er supergøy, spesielt når man har såpass pene hunder som de du besitter ;)

Lykke til med målene dine! :D

Elisa sa...

Takk skal du ha! Det var hyggelig å høre! :D

Brith Olsson sa...

Hej

Såg nu att mail inte gått iväg som de skulle inan jul. Så nu vill vi önska en riktig go´fortsättning på det nya året.
Hälsningar Kennel Merriness/ Brith & Mats. Grace (SE UCh Another Story Waiting For The Sun) o Olivia (Pedars Gift)