tirsdag 21. juni 2011

SKK Gallivare

Da var vi kommet hjem igjen etter en kjempeflott tur til Sverige! Det var nydelig vær når vi kjørte og da vi ankom Kiruna etter rundt om 6 timer, gikk vi tur med hundene og spiste middag på en restaurant.  Hundene var veldig flinke i bilen og hotellet, ingen mas eller bjeffing om natten (Chanti pleier å boffe hvis hun hører lyder på fremmede steder, men ikke denne helgen) Koselig hotell og fint å gå tur med hundene i omårdet. Det var mange hundereiere som lufter hundene sine i gatene, og byen hadde søppelkasser med hundebæsje poser på. Kjempekjekt.
Neste morgen stod vi tidlig opp og kjørte 1,5 time til Gallivare der utstillingen var.
Uheldigvis var været betraktelig dårligere med regn og hustrig temperatur. Vegard hadde heller ikke jakke med, så det lå an til en kald fornøyelse. Heldigvis var Nitro hund nr 18 til bedømming, så vi slapp å vente noe særlig.
Dommer var Iuza Beradze.
Her er kritikken vi fikk: Nice male, Good proportions, Correct movement, Good angulation, Nice temperament, Deep chest, Nice head in good type and propotions. Good neck.
Vi fikk excellent med CK, CERT og CACIB. *juble* Var akkurat det vi hadde håpet på!

Den andre greyhounden var ei tispe. Litt annerledes type enn Nitro. Veldig høy, smal og tynn. Den kom fra oppdretter Jets og het Jet`s champange and candlelights. Eieren kom fra Finland og vi fikk snakket litt sammen. Litt vanskelig med engelsk, men noe samtale ble det hehe.
Tispa ble BIR og gikk videre. Jeg og Vegard ble litt glade for å "slippe" å være igjen og vente på gruppa, siden regnet høljet ned og vi hadde verken regnklær eller paraplyer. Jeg fikk jo det jeg var ute etter uansett! :D
Så vi pakket sammen og kjørte tilbake til Kiruna.

 Her er BIM og BIR med dommer. (synd jeg ikke fikk stilt opp Nitro orntlig, men)


Jeg har lagt flere bilder på galleriet på hjemmesiden : BILDER PÅ GALLERI

Da vi kom til Kiruna igjen var vi innom noen butikker og kikket, og ellers gikk vi tur med hundene i byen.
Neste morgen var vi å handlet litt før vi begynte kjøreturen hjemover. Kjempeflotte veier å kjøre på i Sverige! Noe helt annet når man kommer over til  Norge, idiot veier!
Men vi har hatt en kjempeflott tur og kost oss masse! Nå  gjenstår det bare utstillingene neste helg, så får vi håpe på at championatet er i boks da!
Nå er det litt brødbaking. Ha en fin kveld!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer!!! :D :D

Så rart det var så få greys, var jo tross alt kenneklubb-utstilling?

Lola Pagola

Elisa sa...

takk! :)Ja det var dumt det var så få, men vi er jo tross alt i nord og her er vi få hehe. Med andre ord, vil man samle cert, kom nordover! :D hoho

Marie og Blondie sa...

Gratulerer så mye med flott premiering! Har han CACIB i Norge?

Elisa sa...

Nei det har han ikke. Kanskje det blir neste mål på oss ;)