lørdag 15. oktober 2011

Hundens dag

Etter lang tids planlegging og mye jobb, fikk vi endelig arrangert Hundens dag med hundeklubben. Igår gjorde vi klart det meste der vi skulle være og fikk gjort klar "scenen" som var en lastebilhenger.
Idag var det helt forferdelig vær med regn og stiv kuling. Kunne vel ikke blitt værre, men det var vi forberedt på.  Men det kom folk, og så og si alle som hadde meldt seg på rasepresentasjonen møtte opp. Etter litt startsproblemer, gikk det hele ganske bra, og hundene oppførte seg bra. Vi hadde 45 påmeldte raser, så det er ganske så bra for en så liten kommune!
Etter presentasjonen, hadde vi lydighetsdemonstrasjon, apport demo og blodspor demo. Etterpå deltok et godt knippe barn som viste triks med hundene, og vi skrev diplomer og gav de sløyfe og godteripose.
Ellers var det full aktivitet inne i klubbhuset, med klubbstand, cafe`,og loddsalg. Ei dame fra Bodø kom å lagde en egen hundeutsyrsbutikk der inne, og hun fikk solgt en god del utstyr.
Fikk gode tilbakemeldinger på arrangementet, og vi er også ganske fornøyde med at det kom såpass mange folk, siden det var så dårlig vær.
Etterpå vasket og ryddet vi, før vi dro hjem slitne etter de siste dagers forberedelser. Det føles litt godt å være ferdig, og det føles godt at det hele gikk bra. Tror det gav mersmak for de andre å arrangere noe lignende en annen gang.
Nå gjenstår det valpekurset neste helg, så blir det litt roligere på dugnadsjobbingen for klubben fremover.
Ha en fin kveld. Godt å sitte inne i uværet!

2 kommentarer:

Emilie sa...

Godt gjort å arrangere hundens dag, Elisa, synes dere har vært skikkelig flinke! Keep up the good work, hunde-Norge trenger flere slike som deg ;)

Elisa sa...

Tusen takk for så fine ord! Det var kjempehyggelig :D Alt strevet blir verdt det, når man får slike tilbakemeldinger som det der iblant :)