fredag 6. april 2012

Da var det påskferie igjen, og vi nyter våre fridager. Det har vært litt ulike aktivteter, så jeg tenkte jeg bare kunne legge inn noen bilder fra dagene så langt, med litt kommentar til.

Det begynte veldig lovende med noen flotte soldager. Mye snø smeltet og vi følte at våren var på vei for fullt. Nitro koser seg i sola.


Men så plutselig begynte det å snø skikkelig og det har snødd hver dag nå hele uken, og vips så ble det full vinter igjen. Æææsj så kjipt! Men turer gikk vi uansett, selv om det ble litt tyngre å gå i marka.


 Men det bryr ikke Nitro noe seg om! Han elsker snø.


Vi møtte på tanten min på tur og hennes hund Maika, en østsibirsk laika. Nitro kom seg ut av halsbåndet og løp bort og hilset på. Men det gikk helt fint. De fikk hilst, og Nitro ville leke. Maika var ikke fullt så interessert, men hun var rolig.


Så har vi hatt besøk av en flokk snøspurv utenfor hos oss i noen dager. De har spist solsikkefrø og kost seg, og vi har sittet i kjøkkenviduet og studert de flotte fuglene!


Langfredag var vi på stranda for å spille langball, en tradisjon som vi har hatt i mange, mange år i bygda vår. I år var det ca 35 personer som møtte opp. Jeg var hundevakt for tanta mi, som var med å spilte.


Ha en fortsatt fin påske!

Ingen kommentarer: