mandag 23. juli 2012

Igår dro Vegard, Nitro og jeg for å se etter multer. Eller det er nok litt tidlig enda, men greit å se hvordan det ligger an i år. Desverre ser det dårlig ut, lite kart var det. Været i sommer har vært såpass dårlig at bærhøsten står i fare. Det er bare å vente å se. Vi har jo en drøss av jordbær i åkeren vår, men alt er grønnt fortsatt. Håper de tåler regnet og blir modne tilslutt!
Men vi fikk oss en fin tur langs myrene og Nitro fikk løpt løs og storkose seg på det myke underlaget og i myrhullene ;) Her er noen bilder:

Vi var heldige å få oppholdsvær på turen


Nitro liker myrhullene som han kan grise i ;)


Prøve å følge etter matfar på steinene over elva :pIdag var det kuling og masse regn, så det ble litt shopping og cafebesøk sammen med mor. Litt kjekt å gjøre slikt når det er så dårlig vær. Imorgen blir det ikke bedre vær, så blir vel mest innedag da. Nitro har mest latet seg idag, han er ikke så glad i regn og vind, men han er nå med ut på turene selv om. Han hater å ha på seg regnjakke, ja klær generellt, han bare rygger bak og har lyst å rømme vekk når vi kommer å skal kle på han hehe.

Ha det fint!

Ingen kommentarer: