fredag 6. juli 2012

Uken har gått fort, og det har vært mye som har skjedd. På Tirsdag kom Mona og Koya på uventet besøk. De hadde vært på fjelltur og blitt gjennomvåte og trengte noen dagers tørk hos oss. Nitro ble selvsagt veldig glad for å få damebesøk :) De delte til og med seng



Samme kveld de kom, dro jeg og hentet søsteren min og familien hennes som kom nordover på ferie. Har vært et par turer dit og igår var vi på stranda en tur i finværet. Nitro var med og fikk være litt beachboy. Han oppførte seg veldig bra sammen med alle folkene og barna der.


Nitro i sommer enga


Idag dro jeg til dyrlegen for tannpuss på Nitro. Han har aldri gjort det før, men det trengtes. Måtte improvisere litt inne på det lille kontoret for å utvide bordet han skulle ligge på, slik at han fikk plass. hehe.  Han sov så og si hele formiddagen etter bedøvelsen. Dakar, ikke moro å være så sløv.  Men fine hvite tenner fikk han ihvertfall :) Nå gjelder det å forebygge tannstein fremover. Kjøpte en stor boks dentastix som han skal få hver dag.



Men så våknet han til liv igjen utpå dagen og vi fikk tatt oss en kveldstur på moloen. Mona og Koya dro idag, sammen med typen hennes som kom hit idag. De skulle i området på båttur.
Imorgen er det jobb, så blir det vel å være sammen med søsteren min og co. i helgen.
Ha en riktig god helg! :)
.

Ingen kommentarer: