søndag 21. oktober 2012

Da var en fin helg over. Igår dro jeg og Nitro på lydighetstrening. En liten stund siden sist og jeg hadde vel egentlig ingen mål og mening med turen bortsett fra å bare møte opp og treffe de andre. Men så ble jeg med på treningen og jeg gikk igjennom alle øvelsene til apellmerket. Han var SÅ flink! Super kontakt hele tiden og han var bare så med.  Stå under marsj gikk bra også dekk fra holdt og innkalling. Enkeltdekk i 1 minutt klarte han fint og så var han med på fellesdekk mens jeg holdte båndet. Jeg ble veldig fornøyd med treningen. Så tok vi oss en kaffe vi som trente inne på vertshuset etterpå. På hjemturen stoppet jeg i Kjærlighetskroken og møtte Vegard. Vi gikk opp til gapahuken der. Fin liten tur før middag :)
Idag tidlig dro jeg sammen med moren min for å samle inn penger til Amnesty. Vi ble kjørt ytterst i Laukvika og så gikk vi hele veien til Stamsvika og til havna. Vi brukte rundt 3 timer på ferden og heldigvis var været strålende. :)



Her var løypa vår idag. Med tanke på at vi var innom bare 25 hus på denne strekningen, var det mest gåing kan man si :) :) Man kunne selvsagt ha kjørt, men vi tok det som en søndagstur.

Ha en fin ukestart!

1 kommentar:

MonicaT sa...

Så herlig med sånne bra treninger :)
Flinike Nitro

Så søt han er som børstebærer :-)