søndag 24. mars 2013

Dagene de går så fort! Nå er Mars snart ferdig. Tror det er lenge siden en måned har gått så fort! Så hva har skjedd? Tja, egentlig ikke så mye. Det har vært litt besøk, jobb, trening, møter i hundeklubben, loddsalg for hundeklubben, tauing av bil til verksted, turer her og der, tur til Fauske, litt oppussing, ja litt forkjellig rett og slett. Nå er det påske og mange har tatt ferie. Jeg skal jobbe 3 dager til før jeg får en liten ferie. Da blir det litt veninnetreff, basar, turer osv. Bare kose seg. :)
Det begynner å bli mildere i været nå. Snøen smelter litt, men det snør fortsatt endel nå og da. Om en måneds tid bør vi se mer til våren, forhåpentligvis! April måned er så kjedelig sånn sett, mye venting og man er bare sååååå lei av all snøen.  Mye man har lyst å gjøre utendørs i hagen og i år har vi flere prosjekter ute, så vi venter ekstra mye på at våren skal komme.
Fikk forresten melding fra oppdretterenat Klara endelig har fått løpetid!! Endelig!! Så insimineringen blir mest sannsynlig i påskeferien en dag.  Det blir litt i seneste laget å få valp i begynnelsen av August, sånn etter planene våre, men det får bare gå bra. Kan ikke la denne sjangsen gå ifra oss uansett :)  Både jeg og Vegard gleder oss og håper det blir valper. Vi har til og med begynt så smått å bli enige om navn! Ikke dårlig, vi som har vært uenige i ett års tid haha.
Idag var jeg i Stamsvika og gikk tur sammen med moren min. Hun fikk prøve trugene mine, og jeg brukte gammeltrugene. Ekkelt vær med gråvær,snøbyger og mildvær. Men alltids godt å komme seg ut.
Ha en riktig god påskeferie! :)

2 kommentarer:

MonicaT sa...

Så spennende med parringen og valp. Jeg krysser fingrer og tær for dere. Skal dere ha tispe eller hannhund?

Blir deilig når våren kommer. Her kommer april til å løpe fort med noen treningssamlinger og evt jaktprøve (konkurranse) i slutten av april. Og så er endelig mai her, med sol, varme og ekstra fridager.

Ha en fin påske

Elisa sa...

Tusen takk Monica! vi skal ha tispe. SÅ håper det kommer noen! :) GOD PÅSKE til deg også!