fredag 29. august 2014

På tide med en liten oppsummering av sommeren! Det er bare en ting å si om den, og det er fantastisk!! Været har vært helt nydelig hele sommeren, og det er veldig lenge siden sist! Nå begynner folk å bli tomme for vann. Naboen kom i går og måtte fylle vann i en tank fordi hans vann magasin var tørket ut. Vi håper vårt vann holder ut litt til! Må jo ha vann til vinteren tross alt..
Vi har vært på mange flotte turer i nærområdet og vi har fått oss noen fine båtturer og sett nye paradis perler. Det høres vel litt klissete ut, men man har gått rundt i en slags forelsket fase hele tiden. Beklager hvis jeg høres overdreven ut ;)  Men man må jo bare ha det bra mens man kan! Hvem vet, plutselig blir det annerledes. Men etter at vi flyttet til vårt nye hus, har det bare vært positivt så langt, jeg trives veldig godt.  Hundene trives også veldig godt, masse trim på dem så de er i en så god form som de aldri har vært før.
Vi skal snart på LC kurs og det blir spennende. Jeg og Mynte drar alene. Bare det blir jo litt spennende. :) Prøver også å få et kurs i slutten av september med en mann i fra Mo. Håper det blir nok påmeldte så vi får vært med. Mynte trenger å få sosialisert seg mer og det er alltid kjekt med nye impulser.
Jeg har laget et eget album med bilder fra sommeren. http://galleri.livetinord.com/#!album-36
Ta en titt da vel!:)1 kommentar:

MonicaT sa...

Hei. Så fine bilder og nye huset ser herlig ut. Gratulerer :) Naturen deres er råflott, er fortsatt misunnelig på den. Og hundene dine er så fine der de løper på stranda og bada