mandag 9. februar 2015

Etter sol og fint vær, kom uværet, og for ett uvær. Over Nord Norge kom det en storm i helgen som ble kalt Ole. Vi var litt spente på hvor sterk han kom til å bli, og vi forventet strømbrudd og alt som følger med. Men strømmen holdt heldigvis, men mobildekningen forsvant og den er fortsatt borte.  VI var ute en tur på lørdag og kjente på vinden  og det var sterk vind. Heldigvis ligger vi inn i en fjord, så vi ble skånet litt i forhold til Lofoten og Bodø.
Så kom leietakeren vår akkurat den dagen, kjørende sør i fra! Stakkars mann, komme nordover til dette kaoset. Men han virket med godt mot. :)
I går hadde vinden roet seg og da gikk jeg med hundene til trimkassen. Til min store overraskelse da jeg kom opp i skogen, var masse skog ødelagt av stormen. Skogen lå strødd, noen knekt rett av, andre veltet med rota.  Det var store grantrær, så det har vært noen kraftige vindkuler her ja. Rart å se.
Ellers har det begynt å blåse mye igjen og vi venter en uke med masse regn og vind.  Kjipt å gå tur i slikt vær, men vi lar oss ikke stoppe. Det positive er at det ikke er så mange andre som er ute ;)

Her er noen bilder fra skogen:Ha en fin uke! Storm eller stille :)

Ingen kommentarer: