søndag 8. mars 2015

Da var vi kommet til mars! Endelig begynner de tyngste månedene å gå over, og vi er nærmere vår. Været her har vært ganske dårlig, mest vind og regn. Snøen begynner å forsvinne i marka nå og det er jo positivt.  Vi er på våre vanlige turer her og der, mest i skogen når det blåser så mye, for det er mer i le`. Men også strendene er fine å gå på uansett vær.
Så fikk Mynte sitt nye fleece dekken som mamma har kjøpt til henne. Jeg kjøpte fra en mynde butikk på nett som heter: http://www.sofadogwear.eu/index.php  De har masse flotte klær til mynder. Anbefales! Fleece dekkenet satt utrolig fint på kroppen, og dekker deler av buken.  Fint å ha på hvis det er kaldt eller ved bil ligging.  Kanskje Nitro også skal få seg ett slik ett. Han fryser ikke like mye som Mynte da, så han klarer seg fint med ett vanlig fleece dekken.


Nå står ny uke for tur.  På tirsdag skal jeg til Bodø på dagstur og Nitro blir med. Skal innom dyrlegen for sjekk, og så skal vi gå litt nede i sentrum så han får litt miljøforandring. Mynte skal være sammen med mamma den dagen, mens Vegard er på jobb.

Ha en fin uke!

Ingen kommentarer: