mandag 29. mars 2010

Nydelig påskevær!

Da har påsken startet og så langt har vi vært heldige med sol og strålende forhold! Vi fikk besøk av Mona og hundene før helga, og Chanti og Vegard har vært med dem på skiturer hver dag. Chanti og Koya går fortsatt ikke så godt sammen, og er ganske anspente i nærheten av hverandre. Men det går bra å passe på dem innendørs, selv om. De begynte å bråke litt på en av turene, og Chanti ble bitt i øret, men det gikk bra. Bette har ingen problemer med noen av hundene, det samme med Nitro. Han ble bare veldig glad over å få huset fullt av damer! :)
Koselig med besøk! Men skulle gjerne hatt litt større plass, for det blir fort fylt opp av dyr og mennesker i vår lille stue :) Men der det er hjerterom er det husrom, er det ikke det de sier? :) Her er noen bilder som Mona tok på et par av turene de var på:


Jeg var på dugnad i hundeklubben, og satt og solgte lodd den helgen. Må jo bidra litt for klubben, og vi fikk inn ganske bra med penger. Vi hadde førstehjelpskurs for hund tidligere i uken, og det var 10 stykker, og 3 var utenom klubben som kom. Var interessant å snakke og høre om temaet. Selv om jeg har vært med på det før, i Bodø, så er det alltid noe nytt å lære om!
Jeg håper det blir lydighetskurs i slutten av måneden! Har veldig lyst å få piffen tilbake igjen, og tror et kurs kan hjelpe. Men det var ennå litt usikkert om det var nok påmeldte. Men det var flere påmeldte til valpekurset og blodsporkurset, og det er jo bra :)

Nå koser vi oss med påsken og finværet! Torunn er hjemme og det er kos å treffes! Så det blir vel litt turer og båling uti uka :)

GOD PÅSKE!

Ingen kommentarer: