onsdag 13. april 2011

Trist kveld

Igår var jeg og Vegard med hundene på moloen en tur. Fin kveldsvær så fikk tatt noen bilder. Perfeksjonsist som jeg er, ble ikke bildene så bra som jeg ønsket, men her er ett travebilde som ble ok.

Idag var jeg og Nitro i Stamsvika og gikk tur sammen med moren min. Nitro løp og koste seg. Etterpå dro jeg til veninna mi og da fikk Nitro hilse på katt for første gang. Hadde på han munnkurv for sikkerhetskyld og i bånd selvfølgelig. Han var veldig nysgjerrig, gikk ned i lekestilling og bjeffa. Katta var litt redd, så vi pressa dem ikke for mye.
Ikveld tok jeg med Chanti og dro på hundetreff. Det var 6 hunder som var der. Etter en stund da vi skulle begynne med en felles øvelse, skjedde det en forferdelig hendelse. En av de store hundene angrep den minste hunden som gikk forbi, pga flexibåndet sin lås gikk opp. Den tok lillehunden i munnen, og eieren av den store reagerte raskt og fikk åpnet munnen. For å gjøre historien kort, dro de med lillehunden til veterinæren, og han med storehunden dro til legen for stivkrampesprøyte pga han fikk sår da han brøt opp munnen til hunden.
Desverre døde den lille hos veterinæren. Det var helt grusomt! Alt skjedd så brått og uventet. Vi alle tok det tungt. Føler så ekstremt mye med offeret. For en grusom måte å miste hunden sin på!!
Så dro alle hver til sitt. Treningen tok en brå slutt.  Nå er det ikke trening på et par uker, så da får folk få litt avstand til dette og så får vi høre om hva som skjer.
Så nå sitter man her litt småsjokkert og trist. Ikke noe man vil oppleve akkurat. Jeg hadde ikke turt å hatt en så liten hund, for jeg hadde jo blitt overbeskyttende mot den. De har jo ingen sjangs mot en større hund! :(

Jaja, håper jeg ikke tenker for mye på dette i natt. Ha det fint!

3 kommentarer:

Lola Pagola sa...

Forferdelig hendelse. Tragisk. Stakkars eieren av hunden :(

Elisa sa...

Ja det var helt grusomt. Føler så veldig med eier. Er mitt mareritt å få en av mine drept av en annen hund.

Elisabeth sa...

Åh herlighet så ekkelt! Stakkars eier, av begge hunder egentlig. Må ha vært ganske sterkt å være vitne til noe sånt ...