lørdag 23. juli 2011

Terror i Norge!

Det har vært noen hektiske dager på jobb og så har vi hatt besøk, og har nå helge besøk av faren til Vegard og dama hans.

Det har vært en stor tragedie med terror angrep i Norge igår, med bombe eksplosjon midt i Oslo sentrum hvor 7 omkom og mange skadet, etterfulgt av en skyte massakre et time etterpå på en ungdomsleir hvor 84 (!) ungdommer ble skutt og drept, samt mange såret av en mann kledd ut som politi. Det kom som ett sjokk for alle oss nordmenn, og jeg tror nok mange, som meg, har sittet i mange timer og fulgt med på tv og på nett om saken.
At noe slikt skulle skje her i fredelige Norge, var ufattelig. Jeg visste jo innerst inne at noe slags terror angrep mest sannsynlig ville skje her i landet en eller annen gang, men at omfanget skulle bli så stor var sjokkerende.. Første tanken var al-quaida (?) eller noe lignende som hadde stått bak, men det var en 32 år nordmann som hadde klikket og gjort begge disse tingene. Tydelig at Arbeiderpartiet var målet. Helt sykt!!
Så stemingen har vært litt laber kan man si. Landet er i sjokk og sorg.. Det har forandret Norge og vil bli husket i all fremtid.
All min medfølelse til alle involverte!!

Ingen kommentarer: