fredag 12. august 2011

Da fikk man endelig litt tid til å skrive litt igjen. Som nevnt tidligere har denne perioden vært veldig hektisk, men snart vil ting roe seg litt ned. Det har vært mye jobbing, og turer med hundene etterpå. Vegard har vært på litt sykkelturer og saccovognturer. På onsdag måtte jeg til Bodø pga kurs, og da var hundene med, siden Vegard også måtte til byen. Hundene lå mest i bilen den dagen, men de fikk seg en runde i byen, samt løpt litt på en inngjerda basket bane. De syns det er så spennende med nytt miljø og nye lukter. De har nesten ikke tid å gå på do engang. Her hos oss kjenner de hver en krok på lufteturene, så å komme til en ny plass er jo himmelsk for dem :)
Idag etter lufteturen, fikk de løpt litt i hagen. Nitro har munnkurven på og det fungerer fint. De leker bra sammen, og Chanti har mer selvtillit når hun vet at han ikke kan bite.
Endelig frihelg, så vi får se om vi finner på noe spennende hvis været blir bra. Ha en god helg!


2 kommentarer:

Nina sa...

Merker det godt på hundene når de kommer til nye steder ja, blir jo helt utslitte på kvelden av "ingenting". Nye inntrykk og lukter erstatter laaange turer :D

Jakter Nitro på Chanti eller, og napper i beina eller noe?

Elisa sa...

Nitro biter i ørene og halsen hennes, og når han er overopphetet og alt for energisk kan han være litt hardhent. Hun har fått noen sår til tider, og det var han som bet blodøre på henne. Ser hun ikke er like gira på lek når han er helt mongo, men når han har munnkurven "tør" hun å hive seg med mer.