fredag 31. august 2012

Det har blitt noen dager siden sitt, men pyttpytt.  Det har ikke skjedd det store uansett. Jeg er nå ferdig med naturtrimmen (klippekort), som forrige post sa, og så er jeg ferdig med å ta alle de ulike trimkassene her i området. Da kommer man på listen over de som har besøkt alle kassene. Neste mål er å få 100 poeng for da får jeg et krus. Det er 14 kasser spredt omkring og man får 1 til 4 poeng alt ettersom hvor lang turen er. Jeg mangler 40 poeng nå, så tror jeg skal klare å få 100. Veldig fin motiavasjon uansett. :)
Så det har blitt noen turer med jogging også, men idag var det regn, så da ble det bare en liten tur. Skal jobbe i morgen, så da blir det lite gjort. Kanskje det blir en tur på søndag. Får se været da. Moren min er reist sørover til søsteren min, og blir det i noen uker. Men får se om jeg får lurt faren min med på et par turer. :)
Vi skal ha valpekurs neste helg, så det har vært litt organisering med det. Jeg skal ikke være instruktør denne gang, men vi har leid inn noen NKK godkjente. Så er det førstehjelpskurs også på menyen i september. Det er jo alltid kjekt å få med seg på nytt.
Snakket med oppdretteren min igår.  Kjempekoselig og godt med litt greyhound påfyll. Er også spennende å høre om hvilke tanker de har for neste år.
Legger ut noen høst- bilder av Nitro. Det begynner allerede å bli gult på trærne og mørkt om kvelden. jaja, det kan jo bli en fin høst. Får håpe det.
Ha en riktig god helg!

2 kommentarer:

Emilie sa...

Herlige lyngbilder, utrolig flotte farger :D Høsten er fiiin (og litt vemodig).

MonicaT sa...

Fine bilder av flotte Nitro

Utrolig flink du er til å arrangere ting.