mandag 26. august 2013

Før helgen hadde vi besøk av moren til Vegard, Mona og Koya. Fullt hus med andre ord. Trivelig var det. Moren hans dro hjem dagen etter, mens Mona og Koya ble igjen hele helgen. Mynte og Koya kom veldig fint overens og lekte godt sammen. Tidligere i uka var Vegard i Bodø et par dager og da hadde han Mynte med seg. Det var kjempefin trening for henne. Og godt med fri for meg og Nitro ;)
Mynte er godt husvant nå. Ikke 100 % inne med rutinene, men hun er såpass lita enda at det tar tid. Hun må ut gjennomsnitt 1 gang hver natt, og så er hun våken rundt 7 tiden. Hun piper litt når hun må på do, men uhell kan skje, men ingen bæsjing inne til nå. Hun er mest aktiv på ettermiddagen og kvelden, må til tider tvangsroe henne. Ute er det full rulle og masse løping. Hun blir veldig plagsom/bitete/kranglete når hun er sliten/overtrøtt. Hun er ikke like ivrig på å bite på ting nå lengere, men vi sørger for at hun har leker og bein liggende. Hun har vært plaget med løs mage siden vi fikk henne, så det er litt dumt. Vet ikke hva det kommer av, kanskje det er maten som er for kraftig.. Må bare prøve oss frem og se. Håper det ordner seg.
Så som dere skjønner, ganske normale valpegreier på oss for tiden! ;) I dag var hun med på jobb, og da sov hun nesten hele tiden. Utrolig! Håper det blir en vane, men tviler. hehe. Hun skal være med på kontoret et tid fremover nå.
I går dro jeg og Mona på fellestur til Stamsvikvatnet. Så gikk hun videre opp på fjellet. Det var nydelig vær i helgen, skikkelig sommerlig! Men helomvending til i dag med sterk vind og regn. Mynte fikk sin første tur ut i ruskevær i dag. det gikk greit, men ingen stor begeistring.
Her er noen bilder fra turen i går:
Ingen kommentarer: