søndag 11. august 2013

Ja nå er det på tide med en oppdatering! Med valp i hus er det ikke bare å skal sette seg ned i ro og fred :)  Mynte har vært hos oss i 1 uke nå. Hun er superskjønn og veldig aktiv og glad. Hun slo seg raskt til rette her og nå er hun vel ganske så husvant.  Nitro syns det var uvant med en så liten tass, og knurrer litt når han syns hun er for nærgående. Når han prøver å leke litt, blir han da litt for voldsom og hun kan bli litt redd. Men ser at det sakte går seg til.
Vi har vært på stranda 2 ganger, i skogen, på moloen og eller småturer i området. I går var en innom blodsporkonkurransen som klubben har, og der fikk hun hilse på folk og unger, samt noen hunder. Etterpå dro vi på en kjøretur og leverte flyburet vi lånte og samtidig fikk hun sett seg litt rundt der og sett på hester.
Hun er veldig aktiv og turbo, sover ikke så mye som jeg hadde trodd en så liten valp skulle gjøre.  Tidlig opp om morgenen, men hun sover ganske greit gjennom natten. Litt vanskelig å slå seg til ro om kvelden i buret, men håper det går seg til.
Begynner på jobb på torsdag så da må hun være med. Blir interessant å se hvordan det går. Hun må være med på jobb til hun klarer å holde seg litt lengere enn nå.
Det er litt uvant med valp igjen kjenner jeg, og en ny opplevelse å ha valp om sommeren. Før har vi bare hatt valp om vinteren og det har vært veldig begrensende. Nå kan vi være mer ute og det er godt. Fint å kunne la valpen løpe ifra seg energi i hagen.

Har laget album på hjemmesiden med bilder fra de første dagene: http://galleri.livetinord.com/#!album-33

Nå skal vi begynne så smått med trening. Det blir innkalling, kontakt og slike småtterier.
Ha en fin dag!

1 kommentar:

MonicaT sa...

Så søt hun er :) Helt herlig.
Gøy med valp om sommeren. Gleder meg til å følge henne fremover.