tirsdag 3. desember 2013

Da var advendstiden godt i gang! Vi gleder oss til jul og juleferie! 3 uker igjen så er det fri! Det har vært en del jobbing, noe ekstra, og så blir det mørkt så tidlig så det blir lite igjen av dagen. Siden sist innlegg har det vært veldig dårlig vær. Mye vind, regn og snø (slaps! blæh) . Vi er på raske turer ut en runde, så hundene kjeder seg litt om dagene. De får løpt litt i hagen, men det er for lite. Får dårlig samvittighet å bare dra på turer i helgene, men det er vanskelig å få det til ellers. Mynte spesielt har så mye energi i utgangspunktet at hun ser vi det lett på. Hun surrer omkring i huset hele ettermiddagen og kvelden og finner på ugang eller plager Nitro. Nitro er jo blitt en engel siden hun kom i hus, han vil mest bare ligge i ro. Så den lille røde turboen tar stor plass i hjemmet. Godt hun er søt da! :)
Hun har fått sår på haleknekken sin, så hun har blødd litt. Har bandasjert og fått stoppet blødningen, så på fredag skal vi til dyrlegen og få vurdert halen om det er best å amputere den. Er ikke noe særlig hvis hun slår opp såret ofte. Hadde vært best å slippe, men vil jo ikke ha noen plage med den.  Da skal hun samtidig få sjekket analkjertlene sine, som hun har virket litt små plaget av. Har aldri hatt hunder med slike problemer før, så det blir en ny opplevelse.  Håper det ender med dette og det ikke blir flere plager på henne ;)
Sofaen er en populær plass for hundene. Vi har nå tillatt hundene der, så lenge de ligger rolig, så det kan bli litt kamp om plassen til tider, for Nitro vil være helt for seg selv. Men i et lite øyeblikk kan de begge være der. Som her: (og siden det er advent, må vi jo ha julelys på Nitro hihi)


Ha det fint!

Ingen kommentarer: