tirsdag 25. mai 2010

Blodsporkurs

Da har jeg og Nitro vært på blodspor kurs. Det gikk ganske bra og Nitro skjønte poenget ganske raskt. Etter to korte spor med leverpostei og blod, kunne vi gå over til rent blodspor som hadde ligget over natt. Også det fikk han til :) arti. Fikk med meg noen flasker blod og en elgfot, så nå må vi prøve litt hjemme. Det var 5 andre hunder der, alle jakthunder. Det ble litt mye elgsnakk i helgen, men sånnt må man jo regne med. Jeg var eneste jente også, men det gikk bra fordet :) Nitro fikk hilse på de andre hundene, og ivrig som han er, måtte jeg ha han i bånd pga terrenget ved kursplassen var veldig kupert og hullete. Kunne ikke risikere tulløping der.

Chanti har fått løpetid og Nitro virker interessert. Han er noe masete, men ellers ganske ok. Ikke noe ekstremt. Vi får håpe det ikke blir noe værre enn dette :P Har jo hørt flere historier om piping døgnet rundt og hunder som sulter fordi det er løptid. Hadde det vært skikkelig ille, tror jeg vi hadde vurdert steilisering på Chanti! (jeg takler mas dårlig!)

Jeg har hatt de litt hver for seg på turer, slik at de får en liten pause fra hverandre. Jeg og Chanti var i Stamsvika igår og gikk en fin tur sammen med moren min. Chanti er ganske rolig for tiden. Bare tusler rundt og suser og sitter sammen med oss og soler seg. :) Nitro derimot skal rase masse og løpe løpe løpe. Han har mye energi. Syklet litt med begge, men de fikk litt vondt i potene etterpå pga veien. Kjipt :( Er en så fin måte å aktivisere dem på.. Så nå blir det kun rolig sykling i trav. Så blir det endel utegang på alle oss. Når været er bra, er vi ute nesten hele dagen.
Har plantet blomster i pottene ute og ordnet rundt omkring.
Hønene koser seg ute. Vi har utvidet hønsegården slik at de har mye større plass å være ute på, samt gå på grønt gress. De er så søte de fuglene :)Hadde jeg hatt større plass, hadde jeg fått flere.
Jeg har meldt på Nitro til utstillingene i Bodø i juni. Jeg hadde veldig lyst å ha med Chanti også, men pengene strakk ikke til denne gang. Jeg prioriterer Nitro pga avlsplanene. Chanti blir bare med for skøys skyld. Men skal ha henne med på et par utstillinger til, for å få litt mer vurdering av henne.
Bilder ligger på galleriet fra måneden som har vært :)
Snakkes

2 kommentarer:

Monica sa...

Hørtes gøy ut med blodsporkurs :) Får håpe vi får kommet oss på et sporkurs en gang, eller i hvertfal startet skikkelig med trening selv.

Monica sa...

Hørtes gøy ut med blodsporkurs :) Får håpe vi får kommet oss på et sporkurs en gang, eller i hvertfal startet skikkelig med trening selv.