mandag 12. juli 2010

Summer (?) goes on..

Her nord har det vært dårlig til sommer så langt.. Været er veldig varierende, ene dagen halskyet og fin temperatur og neste regn og grått. Jaja, her nord lever vi alltid å håper og tenker: i neste uke kommer varmen. hehe :P
Dagene hos oss har vært ganske rolige så langt. Verandaen er ferdig (så og si), men vi har ikke fått kjørt bort gammel materialet, så hundene får ikke være løs i hagen enda. Har vært noen ganger i Stamsvik og latt hundene kose seg og løpe på stranda. Prøver å få Chanti til å svømme mer, og ser at det blir bedre og bedre. Snart blir hun sikkert like flink som Hera var. Hun må bare finne ut at det blir bedre å svømme uten å plaske så veldig hehe.
Chanti er ganske rolig og bedagelig for tiden. Daffer rundt og har ikke den eksplosive energien som Nitro har. Er sikkert fordi Nitro har så utrolig mye energi i seg, at hun virker så mye roligere. Er tydelig at Nitro er en tenåring i full blomst. Masse energi og fanterier. Han elsker å løpe fortfort, masse masse. Klikker i vinkel og løper tulling rundt seg selv og avgårde. full rulle. hehe. Jeg og Chanti står bare å ser på :P Chanti er så tålmodig mot Nitro, som henger i hals og ører på henne. Hun er som en tålmodig mor med en uskikkelig valp. hehe. Litt for tålmodig egentlig. Han skulle ha møtt noen som kunne si at NOK er NOK.

Desverre fant vi ut at Trondheims turen ble litt dyr, og for kort tid for så lang reise. Så vi avlyste hele turen. Men istedet drar vi helgen før til Mo på dobbelutstillingen der, for vi har venner som bor der som vi kan bo hos, og turen blir ikke like lang.
Nitro skal begge dagene, men var usikker på Chanti. Den ene dommeren er ganske streng sies det og veldig opptatt av 1 spesifikk ting, så jeg vurderer å melde henne på den andre dagen. Fordi det koster endel å melde på begge hundene, og Chanti er så uerfaren og ustabil i løpingen, føler det blir å kaste pengene ut av vinduet for en ny blå sløyfe eller noe sånnt. (ihvertfall den følelsen jeg har) Ihvertfall denne gangen. Jeg vil først se hvordan det går med henne denne gangen, om jeg klarer å få henne til å trave orntlig. Må bare hive meg rundt å begynne å trene med ho.

Vi håper sommeren kommer snart, helst så fort som mulig, for ut i august blir det endel jobbing på meg, så da må det ikke blir for varmt :P

Vi snakkes etterhvert. Skal prøve å få tatt noen nye bilder snart! ( vært for mye grått og regn til nå)

Ingen kommentarer: