søndag 23. januar 2011

Idag var jeg og Chanti på jentetur sammen med moren min. Vi gikk nedover en skogsvei som vi pleier å gå på. Det er så mye snø i marka at man nesten er avhening av slike veier for å kunne gå på beina på denne tiden. Chanti storkosa seg og gikk litt rundt og snuste og gravde. Hun har ikke et så stort behov for å løpe masse, slik som Nitro, men hun tasser omkring sammen med oss. Det snødde endel, og det var ovegang til regn, så vi stod for det meste i le, bak en låvevegg. Men været tiltross ble det en fin luftetur på oss alle.
Igår var Chanti og Nitro med Vegard på ski opp til Vallvannet, en fin tur på omlag 8 km t/r. Føret var ikke det beste, så Chanti fikk virkelig jobbet mye med trekkingen. Da jeg kom fra jobb igår, tente jeg i ovnen slik at det var varmt og godt til de kom hjem. Så etter et godt måltid til hundene, ble det avslappning på dem resten av kvelden. Fint å se dem tilfredse på den måten. :)

Legger ut et par bilder fra ifjor vinter, da Vegard og Mona gikk opp til Vallvannet. Idyll :) Mona har tatt bildene.2 kommentarer:

evy sa...

Takk for kommentar i bloggen, og du har jo en spennende blogg, her skal jeg følge med fremover:)

Elisa sa...

Takk skal du ha! Hyggelig å høre :)