fredag 1. april 2011

Aprilsnarr!

Har du blitt lurt idag? Jeg trooor ikke jeg har det, foreløpig ihvertfall. Sist jeg ble lurt var for et par år siden da vi holdt på å selge leiligheten vår. Vi hadde slitt lenge med å få solgt, pga elendig boligmarked, men endelig fikk vi et bud. Men så ringte samboer til meg på jobb, og sa at de hadde trukket budet sitt. Jeg ble litt sånn: hææ? hvaaa? går DET an? litt fortvila ble jeg, helt til jeg skjønte hvilken dag det var. hehe. Moro å lese om aprilspøkene i avisene.  Jeg og Chanti var i Stamsvika og gikk tur idag. Det var veldig mye snø å gå i og på stranda var det flo opp til snøgrensen, så ble litt sliten av all grøvlingen.  Etterpå var vi ute utenfor hos foreldrene mine og kosa oss i sola. Det har meldt regn nå fremover, så det er bare å nyte sola nå.

Fikk en trist nyhet om at hunden til et vennepar av oss har gått bort. Buster og eierne møtte vi for flere år siden da vi hadde Hera og hundene kom godt overens, og det ble mange fine turer sammen. Buster var en flat/dobber blanding og Hera og han herja godt sammen. Etter noen år flytta de til trønderlag og vi har ikke møttes så mye siden da. Men alikevel er det trist å høre om hunder som går bort. Og ihvertfall de man har kjent.

Så nå får Buster og Hera møttes igjen og herje sammen på andre siden av regnbuebroen. :)
RIP Buster!

Hjemmesiden til Busters eiere er: SPOR.SE

4 kommentarer:

Nina sa...

Å så trist med Buster da, med de vakre øynene :(

Har ikke blitt lurt i dag, jeg lurer folk så mye i hverdagen at jeg er ganske god på å se når folk juger eller ikke hahahaha

Elisabeth sa...

Takk for det. Det er veldig tomt her i huset nå, en stor personlighet er borte.

Her er en av videoene av Hera og Buster. Fiiine lekekompisene. http://www.youtube.com/watch?v=7VCujkH3CVA

Elisa sa...

Bra du har sluppet unna Nina! :-D
Tusen takk for videoen Elisabeth. Så morsom å se! Og fiiin sang som passer til videoen :)

Soppen sa...

Så trist å lese om Buster! :("Håper" forøvrig dere får regn da, så dere kan få vekk snø, og få vår dere også. Har ikke blir lurt i dag, såvidt jeg vet!