søndag 3. april 2011

Stinky

Søndag, og deilig å sove uten at vekkerklokka skal vekke en.  Jeg og hundene gikk tur ned til Kirka og slapp de løs i fjæra bakom der. Fint og oversiktlig der nede. Det blåste endel, så det var friskt å være ute. Når snøen smelter, kommer det frem mye rart. Nitro liker å rulle seg i ekle ting. Idag rulla han seg i noe rart, og tang som lå omkring. Det nytter ikke å kjefte på han, for han liker det så godt at han alltid sniker seg til å få seg et rull. :P  Etter at vi hadde gått litt nedi fjæra, fant vi rester av et elgkadaver, etter jakta mest sannsynlig, så da tok jeg fort på bånd på hundene og gikk hjem. Ville ikke at de skulle undersøke nærmere akkurat.  Når vi kom hjem gav jeg de hver sitt bein som mamma har gitt oss etter at de har kokt griseknoke til middag. Vi satt på verandaen til hundene hadde spist opp. Det var snadder for dem.:)
Da jeg kom inn stinket det fjære i hele stua, så da måtte jeg dusje Nitro. Håper lukta er borte nå. Vasket også hundesengene. Siden Vegard har allergi, prøvde jeg Petal Cleanse, et stoff man smører på pelsen til dyr som skal hinde allergi fra dyr. Har ikke prøvd det før, så det skal bi interessant å se om det virker. Vegard reagerer på ulike ting, så det er ikke bare hunder som er en årsak. Men vi får se om det kan bidra til litt lindring.

Her er et bilde av Nitro i kjent sovestil. hehe det er så morsomt å se på han :-D Tunga blir gjerne helt innskrumpet og tørr. hihi

He en fin søndag!

5 kommentarer:

Lola Pagola sa...

Kjedelig at han er allergisk da :/ håper petal cleanse har bra effekt, du får holde oss oppdatert!
Morsom sovestilling *ler* så søt da :D

Elisabeth sa...

*knis* Nitro ser ikke akkurat smart ut når han sover.

Glad jeg ikke har hunder som liker å rulle seg i diverse ekle ting. Ikke nå lengre i alle fall. Glemmer ikke da Buster stakk av og løp ned til der foreldrene til TJ dumpet gammelsilo og andre lekre greier ... Han slapp ikke inn på badet en gang for å si det sånn. Vi tømte et par bøtter med grønnsåpevann over han før han i det hele tatt fikk komme inn i dusjen hehe.

Monica sa...

Kjenner igjen den rulle seg i ting som lukter spesielt, Bocca er nemlig sånn. Heldigvis ikke vært så ille helt ennå.

Og må jo bare le av den sovestillinga *ler*

Elisa sa...

Takk for kommentarer! Ja det er ikke så moro med rullehunder. blæh..

Lisa sa...

haha, for noen herlige bilder!! :D