onsdag 6. april 2011

RIP Pønky

Noen dager siden sist. Har ikke skjedd stort, igår var jeg på jobb hele dagen og etterpå kjørte jeg og Vegard til rema1000 i Hamarøy. Det tar 1 time å kjøre 1 vei, så vi var ikke hjemme før sent på kveld. Hundene var alene og de hadde bjeffa hele tiden, som vanlig. Liker det ikke, men hva skal man gjøre? Har jo de mest uselvstendige hundene i verden!

Den ene høna vår, Pønky, ble akutt syk her om dagen. Prøvde å gi henne atibiotika uten hjelp. Tilslutt bestemte vi oss for å ta livet av ho. Det virket nevrologiskt, hun klarte ikke stå på beina og sjanglet og falt overende. Håper det ikke er noe smittsomt, men foreløpig ser det bra ut med de andre. Pønky var en Legbar, og hun var veldig nervøs så vi fikk aldri noe særlig nærkontakt med henne. Så hun var ikke den værste høna å miste, for å si det sånn. Men er jo ikke moro når de er syke uansett!

Idag fikk vi ordnet litt i hagen. Fikset på hundegjerdet og tettet igjen hullene som elgen har laget i vinter. Så fikk vi tatt opp all hundebæsjen som har kommet frem. Vi har fortsatt mye snø i hagen, men det tiner rundt kantene ved gjerdet. Åh gleder meg til snøen er borte og det har tørket litt opp, slik at man kan ordne og rake i hagen. Sånnt liker jeg, Fint å se det ryddig i hagen. Må nok gjøre noe med plenen. Lufte den litt, gjødsle og kalke.  Men det blir nok enda en måned og vel så det før det blir muligheter til.
Hundetreff ikveld. Hvis været holder seg, kanskje jeg tar meg en tur. Ha en fin Onsdagskveld!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Rip Pønky!

1 time? Er det nærmeste butikk? Ser fordeler og ulemper med det :P Fordelen er jo at man ikke gidder å dra ut når man har lyst på bare no godt, ulempen: Ja det er langt! *ler*

Elisa sa...

Det er 1 time til Rema 1000. Her hos oss er det kun Coop Marked, veldig dyr butikk. Bor 5 min gange unna en. Men vi handler storinnkjøp på Rema for å spare penger, så kjører gladelig 1 time :)