torsdag 5. mai 2011

Dagene de går fort, selv når man er alene, ja man er nesten mer effektiv :D Igår dro jeg til Stamsvika med hundene og sammen med moren min dro vi ned på stranda og lot dem løpe ifra seg. Det er noen dager siden sist, så ihvertfall Nitro var helt i hundre. Vi var der en liten time før vi dro hjem til foreldrene mine. Ellers har jeg vært i hagen og raket litt og hundene stått ute sammen med meg. Men de maser veldig så det er ikke akkurat beroligende. På kvelden fikk jeg koselig veninnebesøk, og det er alltid kjempekjekt.
Idag kom moren min på besøk til meg og vi gikk tur med hundene langs veien. Gikk en vei vi ikke pleier å gå, så det var godt med litt avveksling. Det var fint vær og sola skinte så hundene ble ganske så pesete etterhvert. Når vi kom hjem til meg, satt vi på verandaen en stund og spise lefse og melon.
Ikveld skal jeg ut i hagen igjen og fortsette rakingen, ja det tar visst aldri slutt!! :) Hundene får bare stå ute i bånd de også, så får jeg se om jeg klarer å holde ut masingen dems. Ja, kanskje jeg tar ipoden med meg! :) Ha en fin kveld!

Ingen kommentarer: