søndag 5. juni 2011

Fin søndag

Vanligvis er ikke Søndager min favoritt dag, men noen ganger er det faktisk litt godt med søndag. Idag var en slik dag, og selv om jeg våknet til regn og vind bestemte jeg meg for at idag skal det bli en fin dag. Jeg tok på meg regnklærne og tok meg med Chanti og dro til Stamsvika. Vi dro med oss moren min ut og så gikk vi opp til Ura. Deilig og friskt. Etterhvert som vi gikk, ble det mer og mer lettskyet så det ble ganske så fint vær tilslutt.  Foreldrene mine hadde opprydding i kjelleren og jeg fikk med meg en gammel kiste, kaffekjele, kaffekvern og litt småtterier. Jeg er selv veldig interessert i historie, så alt gammelt er veldig spennende og fint syns jeg .
Når vi kom hjem var været fortsatt såpass fint at jeg måtte utnytte det til det fulle. Så da fikk jeg plantet resten av plantene mine og klippet plenen. Så tok jeg med meg Nitro og vi gikk en runde på veien.
Når vi kom hjem, klippet jeg litt mer plen og så fikk hønene gått litt i hagen og utforske litt.
Da jeg kom inn, var det blitt kveld, så denne dagen har gått fort og effektivt.
Det er deilig med slike dager når man føler at man har fått utnyttet den bra :)
Ha en fin kveld!

2 kommentarer:

Kristin Rosøy sa...

Jeg hører at høner er glad i vassarve som plenen og blomsterbedene mine er fulle av Kanskje jeg kan låne en høne eller to av deg en måneds tid;-)
Hvor i Sverige er det du skal å stille?

Elisa sa...

Ja hønene er utrolig effektive lukere! :) Du får spørre på 4H gården om de kan låne noen en dag hehe.
Skal til Gallivare, litt sør for Kiruna.