onsdag 1. juni 2011

Litt hundetrening

Idag fikk jeg handla inn masse fine blomster til pottene og kassene mine. Nå blir det fint utenfor her! Er selv veldig glad i blomster og liker å pynte i hagen. Etter at jeg har fått hund, har det meste blitt plantet langs vegger og hjørner, alt annet blir lett løpt ned ;)
Mange hundeblogger skriver om trening. Jeg trener jo for tiden ikke så mye med mine hunder, men idag trente jeg Nitro til Apellmerket. Jeg dro på hundetreffet, men det kom ingen andre, så da brukte vi en halvtimes tid på å gå igjennom øvelsene. Enkelt dekk går veldig bra på gress. Han ligger ikke på asfalt, det blir for hardt. Innkalling fra sitt går også bra, men må trene mer på utgangstilling. Har valgt å ha stå som utgangstillig pga sitten hans ikke er så god og uregelmessig. Har begynt å lære inn stå under mars, med å la han gå mot meg mens jeg går bak og så sier jeg stopp og kaster godbit. Dette tok han veldig fort, så nå gjelder det å gjøre det samme i ulike posisjoner. Lineføring er han veldig flink på. Han er veldig treningsvillig, selv for tørre frolic, men må finne noe mer smakfullt tror jeg. Men han blir lett distrahert av mennesker som går forbi. På slutten av økten kom det jo masse folk som skulle på korps øvning og teater så da ble han så opptatt av dem, så da avlutta jeg. Så følte jeg fikk litt ut av turen, selv om jeg ble alene.
Her ligger han enkeltdekk.

Imorgen er det helligdag, og da blir det nok litt mer planting av blomster. Ha det fint!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så fin Nitro er! Artig og lese om slike store og litt utradisjonelle hunder som blir brukt evt. trent i lydighet. Hadde vært skikkelig morro og sett dere i en LP-konkurranse!

Elisa sa...

Takk for det! kanskje en gang. vi får se :D