onsdag 15. juni 2011

Mygg!

 Etter at "roen" har senket seg etter utstillingskurset og alt av ting i ettertid har blitt gjort, har vi bare tatt det med ro og kost oss i finværet.  Når det er så fint vær, kommer insektene frem og mygga er veldig aktiv om kveldene nå. Det så vi tydelig på Nitro etter at han hadde vært ute på en liten gårunde. Når han kom inn så jeg masse kuler på han på hele bakparten og halen. Skikkelig myggstikk! Virker som om at han ikke tåler mygg noe særlig, så må vel begynne å spraye han med myggspray nå.


Idag var jeg på jobb, en lang dag. Den begynte kl halv 7 når jeg måtte ut og gå runden med dyrene. Så kjøre på jobb kvart på 8 og så var jeg ikke hjemme før halv 6 igjen.  Heldigvis så moren min etter dem på dagen, siden det var så varmt, og Vegard kom hjem i mer normal tid.  I kveld tok Vegard seg en runde med saccovogna, så fikk Chanti ut mye energi. Egentlig hadde jeg mange planer idag, både plenklipp og Nitro bading, men det har vært en lang dag, så får heller ta det imorgen. Skal på jobb da også, men dagen blir ikke like lang som idag.
Vi ser frem til Sverige turen i helgen. Har ikke vært der før dit vi skal så det blir jo en slags mini ferie. Håper på opphold i den perioden.
Vi snakkes!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Uff, de myggstikkene så ikke gode ut!

Anonym sa...

Om du ikke er i mot å bruke legemidler mot utøy, så hjelpe Bayvantic mor mygg :)

GG