lørdag 27. august 2011

Besøket vårt dro samme dag jeg skrev forrige innlegg, siden de var slitne etter fjellturene de hadde vært på.  Så da ble det igjen stille i huset. Har ikke gjort så mye spennende de siste dagene. Vegard jogger jevnt og trutt og Chanti er ofte heldig og får være med. Jeg tror hun er nede på normalvekt igjen og hun virker i bra hold nå. Etter steriliseringen har hun fått litt ekstra mage nederst som ikke går bort, men det er ikke så farlig. Haltingen til Nitro gikk over etter en rolig dag, heldigvis. Så tror ikke han skal trave så mye på veien.
Vi hadde møte i hundeklubben på søndag og vi skal prøve å ha hundetreningene annenhver uke fremover. Dette pga det har vært veldig variert oppmøte og hvis vi har det sjeldnere, så får vi mer kvalitet på treffet og kanskje flere velger å komme. Så det blir spennende å se på Onsdag om det kommer noen.
Vi har også planer om å arrangere hundens dag i Oktober, og ha en rasepresentasjon/parade, konkurranser, vognkjøring for ungene hvis vi får det til, salg av mat osv. Kommunen har ganske mange hunderaser til å være så liten. Vi er jo bare 2600 mennesker i denne kommunen, og det hadde vært moro å prøvd å få vist frem de ulike rasene man har her! Vi har en av kommunens dyrleger med i klubben og hun har prøvd å få oversikt over rasene. Til nå har hun kommet opp i 56 forskjellige raser. Jeg syns det er ganske mange. Men det er nok ikke alle som er intreressert i å være med, men vi skal sende ut invitasjon og se hvordan responsen er.
Vi skal også ha en fellestur i september, og jeg har fått annonsert det ut i avisa, så håper vi flere vil være med. Det føles godt å ha fått igang litt planer i klubben igjen, og vi håper på en vellykket høst.

Det skal bli riktig så godt med en fridag imorgen. Har jobbet hele uken og idag, så er litt sliten.

Ingen kommentarer: