mandag 1. august 2011

Sommer snart over?

Det var en kjedelig dag igår, men på kvelden dro jeg til Stamsvika og jeg og Karoline dro ut på ridetur igjen. Vi red ned til stranda, over elva, over noen jorder, opp veien og opp til Ura til slutt. Kjempeflott tur. Hestene koste seg og det samme gjorde vi. Nydelig kveldsvær i fantastiske omgivelser. Det kan ikke bli bedre. Etter turen fikset vi ting til hestene før jeg dro på besøk til Karoline og sjabbet litt.Idag var det varmt og fint. Jeg tok med meg hundene og gikk en tur på moloen. Tok noen bilder av dem der.
Ellers har jeg raket og ordnet masse i hønsegården og hønsehuset, slik at nå er det rent og pent der. Nå er det snart middag og hva vi gjør resten av kvelden vet vi ikke enda. Vurderte en strandtur, men det begynte å blåse opp endel, så det er nok litt kaldt der nå.
I morgen er det ny jobbuke. Da er det slutt på sommerferien. Har ikke hatt noe spesiellt med ferie akkurat iår, men har vært heldig og hatt noen dager i strekk fri nå og da. Nå blir det jobb hver dag fremover i et par uker, før jeg da skal begynne i ny jobb! Det blir spennende.  Men på en annen side vet man at nå står høsten snart for tur og sommeren er over for i år, og det er trist å tenke på!  MEN, vi kan jo nyte den sommeren som er igjen, selv om man er på jobb. Kanskje vi har en måneds sommer igjen?
Så det blir nok litt midre blogging nå når jeg har det hektisk på jobb disse to ukene, men skal prøve å få det gjort så ofte jeg kan.
Ha en flott uke!2 kommentarer:

Marthe sa...

På de bildene ser jeg virkelig hvor høy Nirto er! Utrolig fine begge to :D

Elisa sa...

TakK! ja han er veldig høy. Mange som får "sjokk" når de ser han i virkeligheten :P