onsdag 7. september 2011

Igår fikk vi dagsbesøk av Vegard sin familie fra Bodø og det var kjempetrivelig. Fikk spist middag sammen med dem etter jobb, før de dro hjem igjen og etterpå dro jeg og Vegard opp til gammen med hundene. Det regnet litt da vi gikk opp, men da vi kom til gammen begynte det å hølje skikkelig ned! Og så tok vinden seg opp og det hele ble bare hustrigere og hustrigere. Og så utrolig lang turen ned til bilen ble! :P Det begynte å renne vann på innsiden av klærne og håret ble kliss vått under capsen..  Nitro syns det var litt småkaldt og ekkelt i vindkastene, mens Chanti gikk så fornøyd med halen til værs, som om været skulle vært helt fint. Typisk henne. Storfornøyd uansett hun :)

Idag var jeg en runde på veien med dem etter jobb, mens ellers ikke så mye aktivitet. Det begynner å bli mørk tidligere nå. Nå kl 9 er det blitt mørkt.. huff..  Har så lyst på flere utelys utenfor her, da blir det så mye koseligere. Men det er dyrt, så det blir vel ikke denne mørketiden det blir noe av.
Nå er det 1 jobbdag før helg. Vi skal til Hamarøy på fredagen en tur, og søndag er det fellestur med hundeklubben.
Her er et bilde av Chanti som stuper ut i frøhavet utenfor her. Gjeitramsen har spredd frø de siste dagene og det har nesten sett ut som det har snør i lufta til tider. Det ble en liten snøstorm etter at Chanti landet neddi der :)

Ingen kommentarer: