fredag 28. oktober 2011

Igår var en rolig dag etter jobb hvor jeg og hundene gikk en tur ned på kaia og snuste litt. Når man går på nye steder er hundene ekstra ivrige på nye lukter, så da tar vi oss litt ekstra tid :)Idag hadde jeg fri og jeg tok hundene med og dro til Stamsvik. Jeg og foreldrene mine gikk en kjempeflott tur i skogen og ned langs havet. Hundene løp løs og koste seg og været var fint. Det ble en god runde i ulikt terreng som opp på steinur, igjennom skogen både løv og granskog, over myrer, på skogsti, langs og over elver, på asfalt, på jorder, på sandstrender, langs bergene, over sandvoller, langs steinstrand og så langs skogsvei. Er ikke alle som får gått igjennom hele spekteret av natur på en og samme tur. Ensformig blir det ikke! :)  Etterpå var vi ute og grillet pølser før hundene fikk seg en dusj ute i hageslangen. Nå er de nybada og ligger og sover og vi rakk akkurat å bli ferdige med uteaktivitetene før været endret seg og det ble regn.  Tok noen fine bilder av hundene sammen idag på turen. Det er ikke så ofte jeg har med kameraet på lengere turer, og at hundene har tid til å sitte rolig litt :)
Ha en riktig god helg! Jobblørdag på meg imorgen, så må opp tidlig med dyrene på tur imorgen.

5 kommentarer:

Kristin Rosøy sa...

Å, så flotte bilder av hundene! Likte særlig det der de titter litt til siden. Synd at været forandret seg. Regner her også nå. Ha ei kjempefin helg:-)

Nina sa...

Det var noen utrolig fine bilder av barna :D de må jo opp på veggen!

Elisa sa...

Tusen takk dere :) Hyggelig å høre. Ble også fornøyd med dem :):)

Emilie sa...

Fine bilder av prinsen og prinsessen din, skjønne er de. Men så tenker jeg litt, fryser ikke de litt oppi nord nå i vinterhalvåret? Eller kanskje dere har det ganske mildt, har jo aldri vært der oppe om vinteren :) Ha en super uke, Elisa :))

Elisa sa...

Vi har det ganske mildt om vinteren ja, er ofte regn og sludd. Vi bor ved kysten så da blir det ikke så kaldt. Har vel sjeldent opplevd så mye over -10 grader. Opplever det ikke som noe problem for hundene, de har dekken hvis det er kaldt, og potesokker, ballevarmer og magedekken hvis det er lengere skiturer. :) Ellers er de oftes uten klær.
Ha en fin uke du og!