søndag 6. november 2011

Da var man kommet hjem fra en vellykket bytur med litt shopping og en kjempebra konsert. Kjøreturen går jo så fort når man har ei god veninne å prate med!:)
Da jeg kom hjem holdt Chanti på med ei flaske fylt med godbiter. Nitro fulgte tett innpå henne og prøvde å ta den ifra henne. Hun gikk i han og sa ifra om at han måtte ligge unna. Han gjør som alltid, å gå ned i lekestilling og fortsette der han slapp. Så gikk det ikke lang tid før det smalt igjen. Denne gangen hardere enn før. Jeg så på Nitro at reasksjonen etterpå var helt annerledes enn han pleier. Han trakk seg unna, ristet på seg og gikk på kjøkkenet. Jeg så blodmerker på gulvet og sjekket Nitro. Da så jeg til min store forskrekkelse av øreflippen var bitt av! Chanti har aldri bitt noen så lenge vi har hatt henne, og det er alltid hun som har tatt imot støyten og sårene. Men at hun plutselig skulle ta så hardt i, var overraskende. Det kunne jo selvsagt også vært et uhell at det skjedde. Etter en stund fant vi øreflippen på gulvet.
Heldivis var det ikke kjempestor skade, og sett forfra vises det ikke så godt. Kanskje Chanti, eller skal vi si Mike Tyson?, ville ta hevn for blodøre han har laget på henne? :-P
Venner er de nå uansett, og Nitro virker ikke berørt av dette. Det drypper blod overalt og det er vanskelig å få det stoppet. Har prøvd potetmel nå, så er det bare å få han til å ligge rolig og ikke riste seg..
Nå skal det bli godt å legge seg etter et aktivt døgn, og så opp igjen til ny arbeidsuke som varer til lørdag. puh.. Ha en fin uke!

3 kommentarer:

Kristin Rosøy sa...

Oisann, hun sa skikkelig i fra altså . Syns jo litt synd i Nitro som fikk gjennomgå. Håper det gror og blir seende greit ut etterhvert.

Elisa sa...

Ja det ble bare masse styr for oss også :P Håper det gror fort.

MonicaT sa...

Uff da, stakkars Nitro. Håper det gror fint