mandag 7. november 2011

Det var en veldig dum plass å få sår på øret pga blødninger. Det blødde endel igår, og det var vanskelig å teipe noe på. I natt gikk det bra, men imårres når jeg stod opp, ristet han litt på hodet og da rant det ut blod igjen. Kjøpte noen plasterkopresser og gassbind på butikken og fikk teipet over såret og så bandasjere øret inntil hodet. Da får han ikke ristet på det og det får sjangs til å lukke seg. Ringte veterinæren for å høre om jeg kunne bandasjere rundt hodet, og det sa han gikk bra. Har krage på han så han ikke klør, og jeg håper at med bandasje på til imorgen, at såret skal være orntlig lukket.  Et orntlig griseri er det når han rister så det spruter blod utover og drypper overalt. Fant bloddråper på  buksen min,  i ansiktet, på pc skjermen, i vinduskarmen, på døra, i lysholderen osvosv :P
Her kan dere se hvor fornøyd han er, sitter bare å sturer i sofaen. ;)

Ha en fin kveld!

2 kommentarer:

Emilie sa...

Oh yes, sår på øret vet jeg alt om. Var på ferie med en venninne som hadde med seg hunden sin som nettopp hadde blitt bitt i øret av en katt - og det var den ferien :P Tror til slutt jeg tapet øret til hodet hans med elektrikertape, for det sluttet jo ikke å blø, selv etter en uke. Får håpe at det går fortere over med Nitroen, og si god bedring! :)

Elisa sa...

Uff, ja det blør fortsatt her. Ikke hele tiden, men hvis han rister på hodet eller er ute i regn. Nå må det snart gro, eller splittes jo øret mer opp.. blæh, kjipt med slike sår!
Takk for god bedrings-hilsen :)