fredag 25. november 2011

Endelig kom Vegard hjem for helgen og det var godt. Har vært mye gåing med hundene disse dagene, både tidlig og sent, så det hjelper på med en ekstra person! ;) Vi har uværet "Berit" over oss og igår var det mye vind og regn. Idag skulle det være springflo pga nymåne og så høy vannstand som det ikke har vært på lang tid, og pga vinden og bølger kunne det bli ganske ille, så det ble sendt ut ekstremvarsel.  Heldigvis ligger vi fint i le inni en fjord, og idag var det helt stille. Vi gikk en tur ned på kaia og moloen og der var det helt sykt stor flo! Har aldri sett så stor flo før! Skulle hatt bilde av slik det ser ut til vanlig, det får jeg ta senere, men for si det sånn, så må vi nesten alltid gå ned på flytebryggene, selv under floa.

På denne brygga er det flere meter med påler under til vanlig, nå går den iett med havet! Det var bra at det ikke blåste idag, for da kunne nok det ha blitt endel ødeleggelser av bølgene.

Veldig spesiellt å oppleve dette, og jeg ser flere bilder fra folk som legger ut fra området. Veier som er oversvømt av havet, folk som bor nært havet som har flom i kjelleren osv.
Det er meldt mye vind inatt igjen, så da får vi se hvor mye vi bli påvirket her. Skal på jobb imorgen, så håper det ikke blir for ille da.
Ha en fin Fredag! :-)

Ingen kommentarer: