torsdag 9. februar 2012

Chanti er borte

Det har vært noen dager siden sist, og endel har hendt siden da. For å ta kortversjonen så har Chanti i en lengere tid vært plaget med en fot og hun har vært halt. Det var mistenkelige like symptomer som Hera hadde, og vi har vært bekymret. Jeg har ikke skrevet noe om det her, pga usikkerheten. Jeg tok med meg Chanti til Bodø på tirsdag og veterinæren undersøkte henne. Som vi fryktet var det en skade i kneet, og det var betent og væskefylt.  Vi har vært enige om at vi ikke ville operere Chanti, så da var det kun ett valg igjen. Etter samtale og vurdering med dyrlegen så var det beste å la henne få slippe. Det var til det beste for alle parter, mye pga våre omstendigheter. Noen ganger er det best å gi slipp før det går for langt. Det er et veldig vanskelig valg å ta, men det er endel av ansvaret vi hundeeiere har. Det var kortversjonen.
Nå er det tomt og stille i huset. Nitro savner vennen sin, og vi alle må omstille oss. Det er rart å bare ha 1 hund igjen, så det må man venne seg til. Vi savner henne, hun var en veldig snill og god hund. En god venn for Nitro. Takk for alle de fine stundene vi har hatt sammen Chantimor!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Åh nei, så trist å lese om Chanti *klem*

Anonym sa...

Veldig trist å lese :( Kondolerer!

Nina

Elisabeth sa...

Det blir veldig tomt å ha 1 hund etter å ha hatt 2 over lengre tid. Veldig synd hun var så skadet, og utrolig trist at dere måtte la henne gå nå. Men jeg er ikke i tvil om at det var riktig avgjørelse for Chanti. Nå er hun på andre siden av brua og leker seg med likesinnede (som Buster og Hera) tenker jeg!

MonicaT sa...

Hei.
Trist å høre. Sender over en stooor klem

Michelle sa...

Uff nei så tragisk.. :( Utrolig vondt å miste bestevennen sin. Hvor gammel ble hun? Kondolerer:(

Emilie sa...

Veldig leit å lese om Chanti, kondolerer :( Har gått meg hus forbi at dere har mistet henne, men var utrolig trist å lese... Likevel skal du ha for å ta det jeg vil si er absolutt den rette avgjørelsen for henne! Men det er aldri lett det der. Klem fra meg