søndag 12. februar 2012

Hverdagen går videre, og man begynner så smått å omstille seg. Det har vært veldig stille og rolig i huset og det legges merke til at man har 1 hund kontra 2. Nitro har taklet det ganske bra, han har vært ganske rolig inne, men samtidig litt mer masete og søker til oss for oppmerksomhet.  Jeg gruer meg litt til å la han være alene, for til nå har han vært ganske i hælene på oss og piper endel hvis vi går i ett annet rom.
Vi har vært på turer sammen hele gjengen, både meg og Vegard og det er fint å kunne fortsette å gå turer sammen selv med bare 1 hund.
Igår var det årets første fellestreff i hundeklubben og vi var så uheldige med været. Kuling og regn. Men det møtte opp 3 andre og vi bestemte oss for å gå en tur sammen og la hundene løpe løse. Det var to labrador valper og en labrador hanne som Chanti lekte med tidligere i høst. Nitro har vist usikkerhet/tøffhet imot denne hannen i bånd, og bjeffa og vist tenner. Så jeg var litt usikker på om jeg skulle la dem løpe løs, men bestemte meg for å prøve. Jeg ville se hvordan han taklet dette når han var løs. Vi slapp de løs litt ifra hverandre og Nitro løp rett bort til han og bjeffa på han. Den andre hannen ville ikke bråke og snudde seg litt vekk. Nitro var lett å rope til meg, men det ble noen bjeffing imot den andre hunden ibegynnelsen, men ikke noe værre enn det. Mye er nok takket være den andre hannen som ikke ville ha bråk. Det kunne sikkert vært værre hvis den hadde svart på tiltale. Så jeg var ganske fornøyd med at det gikk såpass bra som det gjorde. Hundene løp omkring og valpene lekte mest med hverandre, men de fikk også omgås de to store hundene som løp omkring. Nitro kan være litt ivrig, så jeg måtte holde et godt øye med han slik at han ikke overdrev noe og kunne skremme valpene som feks dulte dem overende eller klaske med labben.
Det ble en fin tur, selv i dårlig vær. Nitro trenger slike treff nå iblant siden han er alene.
Igår fikk jeg snakket med oppdretteren til Nitro. Det er godt å få litt greyhound påfyll og høre litt om siste nytt innen miljøet. Jeg gav også beskjed om at de ikke fikk lov å få nytt kull dette året ;) hehe.

Idag var været mye bedre så jeg og Vegard dro til Stamsvik og gikk tur til ura. Fin søndagstur.
Nå er det ny uke for tur og det blir en lang uke med tannlegebesøk, kurs og jobbhelg. Gleder meg til den er over! Så er det bare å ønske alle en fin uke! :)

1 kommentar:

MonicaT sa...

Hei.
Håper omstillingen går bra for dere og Nitro.

Ønsker deg og dine en fin uke