onsdag 2. januar 2013

2013 velkommen! Bloggen har fått et lite ansiktsløft og jeg har nå følt hva det egentlig handler om. Før var jeg alltid veldig usikker på hva man skal skrive om, og om hvilken blogg dette egentlig er..
Nå føler jeg at dette er en slags friluftsliv/natur blogg, som handler om våre turer med hund. Særlig etter at jeg fikk meg et puff i høst på å være ute ser jeg at dette kan være en slags rød tråd i bloggen.  Det er jo det vi som oftes gjør på fritiden. Jeg trener ikke noen hundesporter med Nitro, så da må jeg skrive om det vi gjør, og det blir turer. Jeg har et ønske om å gå flere turer på nye steder dette året. Jeg er ingen Lars Monsen som liker å ligge i telt og ha ukesturer på fjellet. Men som slagordet til Stormberg sier: "små turer er også store" -slik føler jeg det.  Jeg får mye av å bare være ute. Hvem vet, kanskje dette er året som får meg til å prøve ut mer friluftsliv? Til jul fikk jeg meg truger, noe jeg aldri har hatt. Jeg ser frem til å prøve dem, så fremst det kommer snø da! Nå ser det veldig dårlig ut,med skikkelig mildvær i vente.
Jeg håper dere som er innom syns det er litt kjekt å se bilder fra turer vi har. Skal ihvertfall prøve å ta mange bilder utover året! Og det blir nok sikkert litt annet innimellom også, og ikke bare snakk om fjellbrisen ;)
Ha en fin kveld!

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

Ja til bilder fra friluftslivet deres i nord! :D Spesielt når sommeren og høsten kommer, da er det spesielt vakkert i nord, og det stikker litt i nordlandsdelen av hjertet mitt. :D

MonicaT sa...

Hei.
Synes det virker som en flott rød tråd :-) Gleder meg til å lese om turer, se bilder, erfaringer med truger og andre ting. Stå på :-)

Elisa sa...

Takk for tilbakemeldingen! Det setter jeg stor pris på :)