søndag 5. mai 2013

Som det pleier her nord, så kommer våret ganske så plutselig. Etter noen dager ser man forandringene ganske tydelig og man ser folk komme seg ut av vinterdvalen sin. Folk ordner i hagene og begynner på sine byggeporsjekter. Jeg og Vegard gjorde ferdig hønegården vår idag. Det er så godt å kunne stryke ut det prosjektet av listen! Nå har hønene fått seg fin utegård som er trygg for utenomverdenen.
Været har også vært fint i helgen, så da fikk vi kommet oss litt ut. Jeg har vært litt på valpekurset som hundeklubben arrangerer og tatt imot deltakere, laget vafler og kaffe og tatt bilder av dem til hjemmesiden. Igår dro jeg og Nitro til Stamsvika og gikk en kjempefin tur i Bjønnsvika sammen med mamma. Vi fikk tatt litt bilder, og mamma tok bilder at med og Nitro som gikk over steinene i dammen. Ble fine bilder av det :)
Etterpå dro vi på premieutdelingen for naturtrimmen og postene. Jeg fikk krus for å ha fått over 100 poeng på kassene og medalje for å ha tatt alle postene på naturtrimmen.  Er litt stolt, for det var det som fikk meg til å begynne å bli mer aktiv enn før og har fått endret livstilen.  Nitro har vært trofast følgesvenn på alle turene, så det er like mye hans premier ;)  Vi skal satse på enda bedre innsats i år!


Ha en fin ukestart! :)

1 kommentar:

MonicaT sa...

Flotte bilder.
Veldig deilig at våren er kommet.

Grattis med velfortjent premie også.