søndag 12. mai 2013

Vi er godt inne i våraktiviteten våre og de siste dagene har vi vært mest utendørs. Tror vi har vært mer ute de siste dagene enn det vi har vært ute det siste halve året tilsammen :P hehe. Deilig med noen fridager også, så da var det hagearbeid for alle pengene.  Plena skal rakes og kalkes+ gjødsles (og den er stor), trær skal klippes, gjerde skal begynne å bygges, søppel skal kjøres bort, jordbæråker skal lukes (ja den er også stor), veranda skal vaskes,  ja alt dette har vi gjort i det siste. Nitro har kost seg ute på plena og holdt oss med selskap. Virker som at han også syns det er godt å komme seg ut og ut av "vinterhiet". Han har ihvertfall vært veldig rolig og ikke maset noe.
Idag dro jeg og Nitro på stranda da været var utrolig flott. Skikkelig varmt og deilig. Vi koset oss på stranda og jeg tok noen bilder. Nitro badet og løp omkring og storkoset seg. Her er noen bilder fra idag:
Snakket med oppdretter til Nitro forleden. De hadde vært på UL med Klara, men det vistes bare 1 valp der. Så kjedelig!! Om det blir valp nå er svært usikkert.. Vi må bare vente å se til hva som blir født. Har hørt at mange har opplevd at UL har vist færre valper enn det som er, så det er et lite håp i meg fortsatt.
Ha en fin ukestart!

2 kommentarer:

MonicaT sa...

Deilig at våren endelig er kommet og så effektive dere har vært.

Krysser fingrene for at det blir flere valper

Unknown sa...

Åh, dere har det så fint der oppe, i rart Nitro lyser av trivsel :D