mandag 24. juni 2013

Da var helgen over og vi har vært på hundeutstilling og feiret sankthans.
Lørdags morgen kjørte jeg og mamma til Bodø for å delta på hundeutstilling. Mamma har aldri vært på slikt før og det var veldig flott med reiseselskap. Nitro eneste greyhound som vanlig, men jeg ønsket en kritikk på han nå i voksen alder. Dommer var Georgios Kostopoulos fra Hellas. Han virket streng og sendte mange ut med gul, så det virket litt "lovende" at han var grundig.
Syns det gikk bra å stille, selv om vi ikke har trenet noe og det er over 2 år siden sist. :) Nitro var flink og tålmodig, men man så på han at han ikke syns dette var det mest fornuftige tingen å gjøre ;)

Kritikken ble slik:  Elegant and masculine, long head and neck, strong bones and pasterns, good angles, deep but a bit narrow ribcage, a bit steep crop, correct topline-rise, moves freely with good enough ground coverage.
Vi fikk EXC, BIR sløyfen og gikk videre. Fornøyd med det :) I gruppa var det en liten whippet som ble BIG1, og vi som eneste konkurrent ble BIG2. Men men, artig å prøve uansett :) Kommer ikke til å stille Nitro ut mer, for føler at nå har vi prøvd nok og fått det vi ville ha. Kanskje en gang på en større utstilling, men i mine øyne tror jeg at han ikke vil hevde seg i toppen. Kanskje med en erfaren og dyktig handler.
Mye ventetid, men fikk møtt mange kjenninger. Ekstra hyggelig var det å møte Emilie fra http://bitmeg.wordpress.com/ ! Leser bloggen hennes så føler at jeg "kjente" henne litt, men det var flott å møtes i virkeligheten. :)  Håper på å få møtes igjen :)
Her er noen bilder tatt av mamma.
Igår var jeg og Vegard på tur i Kjærlighetskroken og på kvelden dro jeg og Nitro til Silsanden og brant bål med familien og flere.  Nitro koste seg med oppmerksomhet og kos, og løpe litt på stranden. :)


Nå har jeg 1 arbeidsdag igjen før jeg drar til Sandefjord en liten uke for å besøke søster og familien hennes.  Vi skrives snart! :)

1 kommentar:

MonicaT sa...

Gratulerer med Excellent, BIR og BIG2. Og så gøy å treffe Emilie. Jeg føler også at jeg kjenner dere :)

God tur til Sandefjord.