fredag 7. juni 2013

En stund siden sist, så på tide med en oppdatering kanskje :) Vi har vært mye ute i finværet, jobbet med gjerdet, klippet gress (uff det vokser mye for tiden!) og vært på turer her og der. Bare kost oss.
Valpeplanen vår gikk i dass rett og slett. Klara fikk bare 1 valp og det var en tispe. Den beholder oppdretteren. En nydelig tispe og oppdretteren fortjener helt klart den, siden de har lagt i mye penger i dette. Men utrolig kjipt for oss som har ventet så lenge. Er vel kanskje ikke meningen vi skal ha valp derifra.  Jeg har en annen oppdretter jeg har hatt en dialog med en periode, og de venter valper nå. Kanske vi får tilbud fra dem, vi får vente å se. Uansett må det da være rette valpen for at det skal bli aktuellt, ja og jeg må bli mer kjent med magefølelsen som er litt all over the place. Så det er bare å fortsette i sporet vi har gått i, venting.  Dere skal få høre mer når det blir mer sikkert.

I morgen er det Hundens dag over hele landet. Vi er faktisk bare 2 hundeklubber i hele Nord som deltar! Hundeklubben vår skal være med og vi har jobbet lenge med forberedelsene. Skal dit nå og rigge opp og så håper vi at det blir oppholdsvær og masse folk som kommer. :) Blir nok å gi en oppdatering imorgen.
Ha en fin helg!

Ingen kommentarer: