onsdag 18. september 2013

Nydelige høst- dager hos oss for tiden. Varme temperaturer har det vært, så det har vært deilig å være ute. Mynte vokser og trives. Veldig aktiv som vanlig. I går var vi på skogstur og hun løp masse hele turen. Stor behov for å løpe. Nitro fikk også løpt litt når hun var i bånd.
Hun er fæl til å stjele ting og tygge på alt. Må ofte ta ifra henne ting som hun finner, og sko liker hun spesiellt godt. Så er veranda døren åpen kan vi komme ut til sko liggende omkring i hagen. Men når ikke vi rydder dem vekk, får vi bare ha det sånn ;)
I dag fikk hun leke med nabohunden Valdemar, en mops. De kom godt overens og lekte fint sammen.
På søndag var jeg på hundetreff og da fikk hun hilst på en papillion og en labrador. Hun er mest skeptisk til små hunder, men blir fort vandt. 
Hun er fortsatt med på jobb og det går fint. Hilser på mange ulike folk hele tiden. I bilen ligger hun rolig og sover, men hjemme i buret vil hun ikke ligge alene, så da blir det stor ståhei. Så litt fustrerende med tanke på alene hjemme treningen. Nitro blir veldig lett stresset av all bråket hennes, så tanken på å la han være alene med urolige henne, byr meg litt i mot.   Men så lenge hun får være med på jobb, så får man heller bare ta det som det kommer senere.
Her er noen bilder fra turen i går.
Ha en fin kveld!

1 kommentar:

MonicaT sa...

Så søt og vakker Mynte er. Tipper at hjemme alene treningen går seg til, bare du gir det litt tid.