lørdag 28. september 2013

Her går det fint. Nydelige høstdager har vi vært så heldige å fått, så det er bare å nyte dem. Mynte vokser jevnt og trutt. Hun er nå 17,5 kg.  Så blir hun 4 mnd om en uke. Hun er veldig aktiv fortsatt. Liker veldig godt å være ute, får hun sjangs er hun ute nesten hele tiden. Hun er mye ute i hagen alene, det trives hun med. Vi hadde en del av gjerdet åpent og da stakk hun ut og opp i skogen. En gang ble hun helt borte og kom ikke tilbake før etter en stund (var på tur ut for å lete etter henne). Så hun er veldig selvstendig og trygg. Nå er gjerdet helt tett igjen, så nå vet vi hvor vi har henne! På turene har jeg begynt med innkalling og mange godbiter, det responderer hun veldig godt på. Men i mer kjent terreng, blir radiusen bare større og større, så vil tro langlinen på komme på snart.
Hun liker å herje med Nitro, masse biting og fekting og boksing. Men de får ikke løpe løs sammen enda. Får hun vondt av han flyr hun på han i skikkelig alvor, så hun er ikke redd for å si ifra. Men når Nitro sier ifra, så tar hun ikke det like alvorlig.  Så ei tøffa er ho. Litt vel testende til tider, men vi må bare holde ut med å være kosekvent. 
I går dro jeg og Nitro på tur til Ørneredet i Laukvika for å finne ny trimpost. Deilig å komme seg ut etter en uke med forkjølelse. Litt dårlig form, men godt selv om. Fikk tatt lunchen ute også, skjønt! Elgjakta er i gang nå, så nå må vi kle oss i klare farger og ha refleks på hunden.

I dag var det Mynte sin tur og vi gikk en runde i lysløypa sammen med mamma. Mynte koste seg og løp masse.  Ellers har hun vært masse ute i hagen, og hun ville ikke inn når vi andre gikk inn, så da fikk hun være litt ekstra ute. Det er meldt regn nå over helgen, så da må vi bare  være mye ute.
I morgen skal jeg og Nitro på ny tur for å ta en post, og etterpå blir det hundetreff med Mynte.

Ha en fin ukestart! Her er bilder fra i går og i dag.
Ingen kommentarer: