lørdag 18. januar 2014

Hei igjen, Vi har hatt en lengere periode med kjempeflott vær og solen har endelig kommet tilbake med sine første solstråler! Men det har vært ganske kaldt og med vind i tillegg blir det nok -15 til 20 grader på det værste. Men vi har kost oss ute selv om, og i dag tok jeg med hundene på skogstur sammen med mamma og pappa, som endte opp på stranda. Det fikk hundene lekt og jeg tatt årets første bilder i solstrålene.  Bruker en del munnkurv på dem når de er løse siden Nitro er veldig hardhendt mot henne og biter. Men så lenge den værste overskuddsenergien er brukt og man har kontroll, kan de være løs sammen uten.  Hadde helt klart vært best å slippe å bruke munnkurv og bare gå tur i fred og ro, men Nitro har en tendens å bli litt overgira og slår over i jaktlek og biter /klyper hardt, ikke moro for Mynte. Han gjorde det samme med Chanti, og hun fikk blodøre pga han. Så der måtte vi også bruke munnkurv til tider. (verst når han er veldig energisk)

Deilig å se sola igjen, nå går det mot lysere tider! Ny bil har vi også fått, med stor plass til hundene. Det mangler bur foreløpig, men det kommer etter hvert. Bilde kommer når jeg får vasket den, for har ikke kunne ha gjort det i kulden.
Her er noen av bildene  fra i dag. I morgen skal vi kanskje på en rundtur i kommunen, så da skal jeg få tatt flere bilder.
 

Ingen kommentarer: