mandag 22. mars 2010

NKK Harstad

Da var vi kommet hjem etter turen til Harstad. Turen dit gikk fint, og var akkurat passe lang. Vi kom på hotellet og det var fullt av hunder og eiere overalt i byen, og mange på hotellet vårt. Vi gikk en runde i byen og luftet hundene, før jeg og Vegard dro og spiste litt ute. Natten var lang og med lite søvn. Det var endel støy og hundene var også urolige.
Men så ble det omsider morgen og vi gjorde oss klare til å dra til hallen. Når vi kom til hallen var det veldig mye folk og biler, og ingen parkeringsplasser. Vegard satte meg av ved hallen og letet etter parkering. Etter en lang stund kom han, og vi gikk inn i hallen. Det var veldig tett og "kaotisk". Litt overveldende å komme inn dit. Men vi fant oss en liten plass hvor vi kunne rigge oss til, så var det bare å vente. Det var endel forinkelser, som vanlig, og dette gjorde at jeg og Vegard måtte stille samtidig. Det var kjipt, for vi fikk ikke sett på hverandre eller tatt noen bilder.
Vegard og Chanti fikk blått, pga at hun passet. Det regnet jeg med, siden hun ikke har blitt trent iforkant. Men her er kritikken hennes:

Very nice bitch, good condition,long head, good expression, rounded nosebrigde, good angle in front, looks a little long in body, kneeangle just ok,good colours, nice tailset, nice coat and temperament, inregular movements in front, missing frive behind.

Så kritikken var fin ihvertfall. Hun taklet ringen veldig bra, men sånn ellers i hallen var hun litt stressa til tider, og gjorde litt utfall mot hunder her og der. Men det typisk henne da..

Jeg og Nitro gjorde en bra jobb i ringen. Var litt stressa i begynnelsen og følte at jeg fomla endel, men kom etterhvert inn i det og jeg kunne gjøre det jeg har trent på de siste ukene. Nitro var grei å stille opp, og han løp fint også. Av 5 hanner ble han 3 beste, slått av en veteran med laaang tittelrekke, samt en annen eldre med lange titler, så jeg er meget fornøyd! Og så fikk jeg CERT! Det var overraskende og veldig moro. De to andre hannene var ferdig championer, så da fikk jeg certet! Jippi! Ble utrolig glad. Storcert er jo et av de vanskeligste å få, så å få det på første forsøk er jo utrolig herlig :) Her er kritikken til Nitro:

Brindle dog, 15 mnd, excelent breed type, good head, small ears, sicssirbite, long neck,good shoulders and topline, deep chest, ribs abit to flat, good angle, good feet, moves soundly, presented in good condition.
Så etterpå pakket vi sammen og gikk 1 km ned til hvor bilen stod parkert (riste på hodet). Vi rakk ferga på håret også, så turen gikk veldig fint hjemover.

Hundene var slitne, og det samme var vi. Mange inntrykk og lite søvn på alle. Jeg er fornøyd med Nitro! Det var han som var hovedprio denne turen. Det var moro å se de andre greyhoundene, og de var flotte alle sammen. Det var den ene tispa som ble BIR, og veteranen BIM. Tispa ble visst også BIS3. Så hadde god konkurranse!
Jeg har ikke lyst å dra tilbake til den hallen igjen. Det var alt for dårlig parkeringsopplegg der. Men vi overlevde! Hehe. Nå blir det ikke noen utstilling før sist i mai eller juni.

Back to normal nå. Imorgen skal vi i hundeklubben ha førstehjelpskurs for hund. Det blir moro. Ellers fremover blir det vel lite som skjer. Det snør mye, så vi håper det skal ta slutt snart, slik at vi får begynt å se frem til vår. Foreløpig ser det dårlig ut.. :P

Vi snakkes!

1 kommentar:

Carina sa...

Gratulerer så mye med storcert på Nitro! Også på første forsøk og greier! :D

Enig angående parkeringen, det var dårlige greier. :/