torsdag 17. februar 2011

Westminster

Nå har en av de største utstillingene - Westminster blitt arrangert for iår. Det er alltid like moro å se resultatene og videoene som blir lagt ut av rasene. Noen av rasene er ganske så ulike de vi har her til lands! Noen raser ser helt misfoster ut, klarer så vidt å løpe og jeg syns blant annet schæferhunden og labradoren ser trasige ut! Det er bare å søke dem opp å se.

Greyhoundene var flotte, som vanlig. Den som ble BIM er fra det svenske oppdrettet Epic. Ifjor satt jeg og studerte filmen for å se hvordan de stilte opp og løp med hundene. Lærerikt:) Men dette er jo kremen av utstillings hunder, så de er jo veldig rutinerte og trente.

Her er videoen av greyhoundene:

Greyhound-HOUND GROUP: at the 2011 Westminster Kennel Club Dog Show

Dobermennene ser så som så ut. De som vant så ikke så fine ut på bildene, men i videoen ser de jo hakket bedre ut. Synd at alle er kuperte..

Igår var det første hundetreffet i klubben og det møtte opp 6 hunder. Ikke værst til at det var så iskaldt ute! Det ble dog ikke så lenge, og etterpå dro vi i styret og hadde et lite møte med tanke på det handlerkurset.

Ellers har vi gått turer her i området. Ikke så mye spennende som har skjedd.

Ha en fin torsdagskveld!Ingen kommentarer: