fredag 7. oktober 2011

Nå koser jeg meg med kake og gaver, det er moro å ha bursdag! :D
Men det var ikke fordi jeg skulle skryte av dagen min, men skrive at nå er resten av bildene fra igår, lagt ut på galleriet på hjemmesiden. ;)

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

Herlige bilder! Savner strendene som er nordafor. Lurer på om jeg ikke har bilder av der dere var tatt fra flyturen fra Andenes til Bodø i juni. Ligner litt.

Nina sa...

Gratulerer med dagen som var! Håper den var super! :D

Svarer her jeg: Oppdretteren fra Frankrike havnet på hjemmesiden (vandalmis.net), forelsket seg og leste om ham, og tok kontakt derfra for å høre mer. Har lagt ut eposten min.

Nei er ikke så mye vi hannhundeiere kan gjøre egentlig. Men for Casper har hjemmeside og facebooknettverk vært utslagsgivende, to kull neste år, sverige og frankrike. Ble og spurt av en Norsk oppdretter, men viste seg at begge har noe på linjene sine som ikke bør dobles, så da ble det ikke noe av. Sånn er det jo, mye som skal klaffe. :-) Jeg trodde kanskje at det å bli champion skulle gjøre ham mer attraktiv, at ingen kom til å være interessert før det, men tok feil der gitt. Hører rykter om at flere snuser på ham og, og det er jo kjempegøy! (men må nok holde igjen litt nå for å se hva han gir).
Det å dra på utstillinger med mange påmeldte er jo og en fin måte å vise hunden frem på.

Elisa sa...

Takk for svar Nina. Det hørtes veldig gøy ut :D Håper jeg får muligheten selv en gang med Nitro.

Elisabeth: det hadde vært arti å sett ;)