fredag 3. juli 2015

Tilbake igjen etter bloggtørke!
Nå har sommeren kommer og jeg har tatt ferie. Det har ikke vært noe sommervær enda, kaldt og surt. Men vi håper :)  Forrige helg dro vi til Bodø for å dra på utstilling med Mynte. Vi lå på hotell og Nitro var hjemme hos mamma. Mynte var flink på hotellet, sov hele natten. Vi gikk noen turer i byen og Mynte var helt i ekstase over alle luktene. Det er noe helt annet enn i skogen her hjemme ja!
På utstillingen var det masse folk og hunder, og Mynte ble litt overveldet i starten, men etter en stund ble hun mer avslappet og hun fikk hilse på masse folk. Det var en annen greyhound påmeldt, ei ung tispe fra Tromsø. Hun ble BIR. Mynte var ganske bra i ringen, selv om jeg knotet litt. Dommeren brukte lang tid på å se over henne. Hun fikk EXC og CK, og siden den andre tispa var fullcertet, fikk vi også storcertet! Det var kjempemoro! :)
Så det ble en vellykket debut for oss, og en trivelig Bodø-helg. Nitro hadde oppført seg kjempefint hos mamma og var en flink overnattings gjest.

Ellers har det vært masse turer i marka. Nå er det høysesong og snøen er borte i høyden. Naturtrimmen står for tur, så i ferien skal alle postene tas.  Ellers har vi ikke så store planer. Vi tar det som det kommer.
Her er noen bilder fra en tur vi hadde med leieboeren vår og hans afganske mynde Gaia.Her er noen bilder fra utstillingen:Ingen kommentarer: